Du er her: 

Vidste du, at du også kan bruge din kirke til…….

1)

- at få en samtale med en præst, når livet er svært. Det kan være i forbindelse med sygdom eller dødsfald, men kan også handle om ensomhed, skilsmisse, uvenskab eller hvad der gør livet svært for dig lige nu. Præster har stor erfaring med at tale med folk, når livet gør ondt. i Tilst og Kasted har vi tre velkvalificerede præster, der er klar til at lytte.

 

Vidste du, at du også kan bruge din kirke til…….

- at få ro i en hektisk hverdag. Uanset om du er til stilleaftener med meditation, til gudstjenestens ritualer eller til selv at sidde i kirkerummet og opleve dets ro, kan kirkerummet noget helt særligt, og kirken har tradition for at skabe ro og rum til refleksion i hverdagen.

3)

Vidste du, at du også kan bruge din kirke til…….

- at have et rum, hvor der er plads til at tale om både det glædelige og det svære i livet. Og som insisterer på, at begge dele er en del af at være menneske. Både i hverdagen, til højtiderne og ved livets store begivenheder.  Det kan der være god brug for i en tid, hvor ideen om det perfekte liv med filter foran fylder en del. F.eks på Facebook og andre sociale medier.

Del dette: