Du er her: 

Musikalsk Legestue - for 1-3-årige én lørdag hver måned i efteråret 2018

Holdet er nu fuldt booket! Man kan dog komme på venteliste. Næste session er lørdag d. 18. august kl. 10.00 i Tilst-Kasted Sognegård.

Babysalmesangs "storesøster" slår dørene op.

Beskrivelse: Har du gået til babysalmesang, og ville du gerne være fortsat? Eller nåede du slet ikke at komme med på et hold, mens dit barn var 0-10 mdr.? Så er musikalsk legestue måske noget for dig og dit barn.

Til musikalsk legestue vil du opleve mange genkendelige elementer fra babysalmesang, men med musikalsk og sansemotorisk fokus på aldersgruppen 1-3-årige. Vi vil synge salmer og sange, bevæge os ved at dreje rundt, hoppe, danse og lave fagter. Bruge rasleæg, tørklæder og faldskærm - og alt sammen med en legende tilgang.

Information:

Musikalsk legestue er et nyt tilbud i Tilst-Kasted Sognegård der har opstart lørdag den 18. august (2018) kl. 10.00. Tilbuddet er for børn i alderen 1-3 år sammen med deres forældre, og vi mødes i alt 3 gange frem til efteråret. Ældre og yngre søskende er også meget velkomne til at være med. Den musikalske del varer ca. tre kvarter, hvorefter der rulles en vogn ind med lidt kaffe, te, frugt og brød - som det kendes fra babysalmesang - og herfra kan man frit forsyne sig. Desuden bliver der stillet legetøj frem til børnene. Legestuen slutter omkring kl. 12.00, hvor vi hjælpes ad med at rydde legetøjet op. Der er max. plads til 16 børn pr. hold.

 

Mødegange:

Lørdage: 18/8, 01/09 og 6/10

 

Tilmelding:

Tilmelding på kirkekontoret. tlf. 8624 1881 eller på mail tilst.sogn@km.dk - det er gratis at deltage.

Del dette: