Du er her: 
fredag21feb2020

Højskoledage - Eigil Lyhne: Gaudis Barcelona

fredag21feb2020 kl. 10:00 - 11:00

Barcelona er verdenskendt for sin arkitektur, og modernismen og den karakteristiske, betagende stil, der præger byen, opstod i midten af 1800-tallet som følge af et stort økonomisk opsving. Cataloniens forsøg på at genoptage sin gloriøse fortid var især præget af arkitekten Antoni Gaudi (1852-1926), og hans aftryk ses stadig tydeligt i dag. Hans mange fantastiske bygningsværker overskygger alle andre, selvom de fleste er over 100 år gamle. Disse fascinerende værker skal vi høre meget mere om til foredraget, hvor der også perspektiveres til Barcelonas andre berømte kunstnere som Joan Miró, Pablo Picasso og Salvador Dali.

Foredragsholder Eigil Lyhne er uddannet socialrådgiver og har i 9 år været ledende misbrugskonsulent i det nu nedlagte Aarhus Amt. Han har også været forstander for flere misbrugsinstitutioner i mange år.

Eigil har mere end 15 års erfaring som foredragsholder, og som leder har han ofte holdt foredrag om sociale forhold. Inden for de sidste 20 år har han “rejst verden tynd” og lavet mange rejsefilm.

 

Om højskoledagene:

Prisen for samtlige af forårets 6 foredrag er 300,-kr. En enkeltdagsbillet (hvis der er plads) koster 75,-kr. Højskoleudvalget håber at de valgte foredrag vil falde I jeres smag. Vi starter som altid hver højskoledag med morgenkaffe.

Kontaktpersoner: Inga & Søren Hygum - tlf. 2361 1066

Lokale 01+02